Levertijd: 1 tot 4 werkdagen

Over e-knuffel


Heeft u een bijzondere wens of bent u op zoek naar een specifieke knuffel? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Wilt u meer weten over e-knuffel? Stuur een mail naar info@e-knuffel.nl of verstuur een bericht via de contact pagina.

Algemene informatie:
KVK-nummer:81644213
BTW-nummer:NL003587003B04
E-mailadres: info@e-knuffel.nl
Adres: Neerpeltstraat 4, Breda, 4826DB
Telefoonnummer: 06-55100832
E-knuffel is een eenmansbedrijf en is op 21 januari 2021 opgericht. Sinds 9 februari 2021 zijn we online en ons doel is om toonaangevend te worden in de knuffelindustrie. Niet door zo goedkoop mogelijk en zo veel mogelijk te verkopen, maar door kwaliteit en service te leveren. Een knuffel kan namelijk een van de beste vrienden van een kind worden. Ze zullen zich nooit eenzaam voelen als hun bed 's avonds vol ligt met leuke knuffels.

Wij zijn betrouwbaar!
E-knuffel is gekeurd door stichting webwinkelkeur en goedgekeurd. Hiervoor moet een site aan veel eisen voldoen. Het gaat hierbij om duidelijk naar de klant toe, algemene voorwaarden zonder misleidingen, een goede klachtenregeling en nog veel meer om de klant een optimale ervaring te bieden. Beoordelingen zijn onafhankelijk en geen enkele beoordeling kan worden verwijderd. Alles draait om transparantie, betrouwbaarheid en duidelijkheid.

Webwinkel Keurmerk

Wij hebben hart voor de zaak.

Ondernemers Manifest E Knuffel
PDF – 101,0 KB 262 downloads