Levertijd: 1 tot 4 werkdagen

Verzend- en retourvoorwaarden

Verzendvoorwaarden
Op alle verzendingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Verzendkosten
Wij bij e-knuffel proberen zo veel mogelijk service te leveren. Een van deze services is een gratis verzending vanaf €39,95. Onder de €39,95 moeten wij helaas verzendkosten in rekening brengen. De verzendkosten zullen niet geheel voor uw rekening zijn. Wij hanteren €2,99 verzendkosten voor bestellingen onder de €39,95 euro.

Levertijd
De levertijd van onze producten is gemiddeld 1-4 werkdagen. In verband met de grote drukte bij bezorgservices bestaat de mogelijkheid dat uw pakket iets vertraagd is, wij doen ons uiterste best dit te voorkomen.
Voorlopig zijn alleen leveringen in Nederland mogelijk.

 

Retourvoorwaarden
Op alle retourneringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

In het beginsel zijn de retourkosten voor rekening van de klant, maar wij bij e-knuffel proberen zo veel mogelijk klanten blij te maken en daarnaast een stukje service te leveren. Het is natuurlijk mogelijk dat u niet tevreden bent over uw bestelde product. Indien dit buiten uw macht is gebeurd vinden wij het niet fair om u op te laten draaien voor de retourkosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een situatie waarbij een verkeerd product is geleverd. In dit soort situaties kunnen wij een service aanbieden dat de retourkosten vergoed worden. Dit geldt niet voor retournering van defecte producten. Vul het retourformulier zorgvuldig in en stuur een e-mail naar info@e-knuffel.nl, dan nemen wij uw retoursituatie zo snel mogelijk in behandeling. Hier kunnen geen enkele rechten aan worden verbonden en uiteindelijk beslist e-knuffel altijd of de retourkosten worden vergoed.

Indien u een product wenst terug te sturen moet u dit, zoals vermeld in de algemene voorwaarden, binnen 14 dagen kenbaar gemaakt worden aan e-knuffel door middel van e-mail. Daarnaast moet het product dat u wil retourneren binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering teruggestuurd worden.

Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen weer teruggestort worden op de rekening waarmee u heeft betaald, wanneer het geretourneerde product is ontvangen.

Retourformulier
PDF – 125,4 KB 219 downloads